Gl. Kongevej 37 A

1610 København V
Tlf.: 3378 2500
Fax: 3378 2501
CVR: 28884885

Åbningstider

Mandag:

09:00-17:00

Tirsdag:

10:00-17:00

Ons-Tors-Fre:

09:00-17:00

Lørdag:

Lukket

Søndag:

10:00-15:00

Ved sagsbehandling,
kontakt vores BoligSupport
på tlf. 3283 0608 eller
boligsupport.hald@danbolig.dk

Få en gratis salgsvurdering

danbolig Frederiksberg C

Velkommen hos danbolig Frederiksberg C

Hos danbolig Frederiksberg C formidler vi køb og salg af andelslejligheder og ejerlejligheder, men vi har også godt fat i markedet for villalejligheder og villaer.

 

Vores fire medarbejdere – to mæglere, en salgstrainee og en butikstrainee – udgør til sammen et yngre team, men med masser erfaring i branchen. 

 

Vi lægger vægt på altid at være grundige og velforberedte. Der er ikke to lejligheder, der er ens, og derfor er det afgørende, at vi har undersøgt alle detaljer til bunds, før vi udarbejder en salgsopstilling. Vi gør derudover meget ud af at informere vores sælgere grundigt under hele salgsforløbet, for det skaber tryghed, at man altid ved, hvor i processen man befinder sig.

 

Vores kunder siger blandt andet om os, at vi arbejder meget professionelt og målrettet, og at vi er seriøse og pålidelige.

 

danbolig Frederiksberg C arbejder tæt sammen med de øvrige københavnske danboligbutikker – med ni butikker, en projektafdeling i København samt fire butikker på resten af Sjælland har vi alle muligheder for at finde køberne til din bolig. Desuden betyder vores samarbejde med Nordea, at vi har udstillinger i lokale Nordeafilialer i hele byen – hvilket giver din bolig en meget stor eksponering.


Kort

Vores kunders anbefaling

Alle købere og sælgere i danbolig bliver bedt om at evaluere deres kundeoplevelse efter handlen.


Tilfredshedsmåling er et vægtet gennemsnit af både køber og sælgers anbefaling af den pågældende danbolig-butik. Svarene omregnes til en mæglerrating som udgør fra 1 til 5 stjerner.


Undersøgelsen er uvildig og administreres af Boligsiden.dk.


Læs mere om ratingen her

Det siger vores kunder

 • Solgt

  Paludan Müllers Vej 2, 2. tv.

  Brian Michael Hovmand Frisch siger:
  Perfektion! Vores ejendomsmægler fra Danbolig Frederiksberg C, Gl. Kongevej 37 A, udviste en enorm professionalisme og høj grad af forberedelse da vi mødtes med ham første gang. Det blev fulgt op af en meget imødekommende indstilling i forhold til vores behov om at få sagen hurtigt på nettet, perfekt og relevant vejledning undervejs, samt en detaljeret og hurtig opfølgning efter hver fremvisning, inden vores lejlighed var solgt til prisen på kun 7 dage. Benjamin Stender er navnet på denne stjerne i svøb, som kommer med mine varmeste anbefalinger. Lydhør, sympatisk og ydmyg i den daglige kommunikation, og der kan simpelthen ikke sættes den mindste finger på indsatsen i forhold til salget. Det har været en sand fornøjelse af have en fin og uformel dialog i løbet af salgsprocessen, hvor jeg som kunde føler, at der hurtigt og effektivt er blevet taget hånd om de ønsker jeg har haft undervejs.Helt uvurderlig for roen i maven har kommunikationsniveauet været helt i særklasse og over forventning. I det efterfølgende forløb med papirarbejde mv. har de øvrige Danbolig-ansatte ligeledes været dygtige, strukturerede og hurtige i deres sagsbehandling og tilbagemeldinger. Det kunne ganske enkelt ikke have været bedre. Venlig Hilsen Brian Frisch sælger af Paludan Müllers Vej 2, 2. tv.

 • Solgt

  Morten Avsum siger:
  Hurtigt og professionelt salg af min lejlighed Hele processen i forbindelse med salget af lejligheden har kørt rigtig godt. Lige fra den indledende snak og op til salget blev gennemført. Hver gang jeg har talt med med enten Nicholai La Cour Mathiesen eller en af hans folk fra Danbolig på Frederiksberg har der været fuldstændig styr på alle detaljer, og jeg har fået svar på alle mine spørgsmål indenfor få timer. Nu hvor salget er gennemført sidder jeg med et indtryk af, at jeg har valgt en ejendomsmægler, hvor alt det bagvedligende bare fungerer, og som har overskud til at holde mig orienteret og sagt tingene som de var. Jeg vælger gerne Danbolig på Frederiksberg igen, næste gang jeg skal sælge en lejlighed. Venlig hilsen Morten Avsum - Carl Bernhards Vej 3, 3. th.

 • Solgt

  Lykkesholms Alle 7B, 3. th.

  Jan Michael Stenberg siger:
  Min ejendomsmægler Nicholai La Cour Mathiesen, Danbolig, Frederiksberg C viste allerede fra vurderingen af min lejlighed oprigtig interesse i at formidle en handel, hvor jeg som sælger og den kommende ejer begge vílle føle, at have gjort en god handel. Nicholai havde sat sig godt ind i prisniveauet for det område lejligheden er beliggende, havde velovervejede forslag til sammensætning af en udbudspris, hvor der på forhånd var givet en køber et indirekte prisnedslag. Salgsarbejdet var intenst og alle aftaler blev overholdt, og jeg blev uopfordret holdt løbende orienteret om køberinteresse etc. Da handlen var en realitet nøjagtigt 3 uger efter formidlingsaftalen var indgået, havde jeg opnået en pris, der oversteg udbudsprisen med ca. 2%. Helt igennem et flot og professionelt salgsarbejde. Jeg kan derfor kun anbefale Danbolig Frederiksberg C og ikke mindst Nicholai som er den daglige leder. Jan Michael Stenberg Lykkesholms Allé 7b, 3. th.

 • Solgt

  Simon Lysgaard siger:
  "Vi tog kontakt til tre forskellige ejendomsmæglere og valgte Danbolig Frederiksberg, da Benjamin fra start fik os sat grundigt ind i forløbet på en behagelig og ærlige måde. Benjamin arbejdede struktureret og proaktivt med vores sag og vi fik løbende tilbagemeldinger. Han havde et fint sammen med hans kollega Morten og de fik solgt vores bolig hurtigt, til vores ønskede pris. Mere kan man vel ikke forlange." Venlig hilsen Simon, Grundtvigs sidevej 7, 1. 1.

 • Solgt

  Duevej 44, st. tv.

  Dea Brøkner Diemar siger:
  "Det kan være svært at træffe sin endelige beslutning for om man skal sælge og flytte videre. Hos Danbolig på Gammel Kongevej får man kyndig vejledning og et blidt, men absolut ikke anmassende skub. Ydermere er der stor forståelse for alle de overvejelser man gør sig ved et boligskift, og alle spørgsmål besvares af professionelle mæglere, der også viser en sympatisk interesse for at man kommer godt videre." Sælger Dea Brøkner Diemar, Duevej 44, st. tv.

 • Solgt

  Priorvej 11, 2. B

  ”Jeg ringede til Nicholai la Cour fra danbolig, da jeg overvejede at sætte min ejerlejlighed til salg nogle måneder frem i tiden. Nicholai overbeviste mig hurtigt om, at det var NU den skulle sættes til salg og at jeg ikke skulle vente. Jeg tænkte at han var eksperten, og fulgte hans råd. Efter en meget professionel opstart og hurtig klargøring til startskuddet med planlagte åbent hus arrangementer, kunne jeg med det samme mærke, at Nicholai ville sælge! Løbende opdateringer på aktuelle fremvisninger, og åbent hus arrangementer. Ligeledes blev min fremlejer også behandlet pænt og løbende oplyst – naturligvis efter min godkendelse. ”Taktikken” var 100% overbevisende og efter 21 dage havde Nicholai en køber i hånden! Godt arbejde! – jeg vil til en hver tid anbefale Nicholai La Cour herunder danbolig Frederiksberg, som værende den rette mægler til et hurtigt, seriøst, og professionelt salg.” Sælger Henrik Kjærgaard Priorvej 11, 2b

 • Solgt

  Tanja Petersen siger:
  I forbindelse med salget af vores andelslejlighed oplevede vi danbolig på Gl. Kongevej som en yderst kompetent samarbejdspartner. Vi var især imponerede over det ekstremt høje aktivitetsniveau, og vi havde en fornemmelse af, at danbolig på Gammel Kongevej konstant fokuserede målrettet på os og vores lejlighed. I den periode, hvor lejligheden var til salg, var der stort set konstant fremvisninger, åbne huse og anden form for salgsrettet aktivitet. Det imponerede os virkelig. Og vi var aldrig rigtigt i tvivl om, at det indenfor kort tid ville lykkes danbolig at få vores lejlighed solgt til den rigtige pris. I forbindelse med fremvisningerne og de åbne huse oplevede vi det særdeles velgørende og positivt, at danbolig altid gav en grundig feedback umiddelbart efter hver salgsaktivitet. Og vi fik god, konstruktiv og kompetent sparring omkring, hvad vi selv kunne gøre for at optimere processen, herunder små tips og tricks. Og følte os dermed på alle måder i gode hænder. Vi kan kun give vores absolut varmeste anbefalinger til andre, der overvejer at sælge deres bolig. Og vi kan i allerhøjeste grad vouche for, at man med danbolig som samarbejdspartner har givet sig selv de bedste kort på hånden til et evt salg. Mange hilsner Tanja Petersen & Mads Nørregård Gammel Kongevej 35A, 2tv

 • Solgt

  Poul Tørring siger:
  Vi forespurgte om vores lejlighed kunne sælges og fik at vide at det kunne den – og endda hurtigt og til en væsentlig højere pris end vi havde regnet med. Efter et halvt år havde vi så bestemt os og nu blev lejligheden sat til salg – og prisen blev sat lidt op. Lejligheden blev solgt på 9 dage og stort set til prisen. – oven i købet til nogen søde mennesker. Professionel behandling fra start til slut. Venlig Hilsen Poul Tørring, Sankt Thomas Allé 3, 3. tv.

 • Solgt

  Martensens Alle 4A, 1. tv

  Lisbeth Okholm siger:
  Vi valgte at bruge Danbolig på Gammel Kongevej, da vi skulle sælge lejlighed på Martensens Allé. Danboligs ejendomsmægler Tina Guldbæk fremstod yderst professionel og kompetent og udviste samtidig en ægte interesse og begejstring for lejligheden, hvilket betød meget for os. Lejligheden blev solgt i løbet af få dage og endda til over prisen. Og væsentligt over hvad anden mægler havde vurderet lejligheden til. Alt i alt havde vi et super samarbejde med Danbolig, hvor vores ejendomsmægler gav god information og service undervejs. Vi vil varmt anbefale andre at benytte Danbolig på Gammel Kongevej fremover. Sælger af Martensens Alle 4A, 1. tv.

 • Solgt

  Da vi skulle sælge vores lejlighed, valgte vi Danbolig Frederiksberg som mægler, da prisen for at sælge lejligheden, som vi fik tilbudt, var rimelig og på linje med øvrige sammenlignelige priser på markedet. Danbolig Frederiksberg har desuden et stort lokalkendskab, når det gælder Vesterbro, og de havde også før solgt lejligheder i vores ejendom med held og dygtighed. Vi kendte nogle af dem, som har solgt gennem Danbolig Frederiksberg. De havde kun godt at sige om den service, de havde fået, og den pris, det i sidste ende var lykkedes at få for deres lejlighed. Danbolig Frederiksberg har ry for at være kompetent, og det har de levet op til. For os var det vigtigt at føle os godt orienteret og i sikre hænder undervejs i salgsforløbet, og det har vi været med Danbolig Frederiksberg. Vi har fået meget god information om alle dele af salgsprocessen, og vi har fået informationen hurtigt. Fx er det meget flot at man bliver ringet op af mægleren et par timer efter Åbent Hus arrangementerne med telefonisk feed back. Det er også en god service, at alle papirer lægges op på Min Danbolig hjemmesiden. Det har været uvurderligt, at der har været styr på alle sagsakterne samlet ét sted. Endelig har vi i salgets afsluttende faser følt os i trygge hænder med den sagsbehandling, som har sikret papirarbejdet mellem banken, købers advokat, køber, sælger og mægler. Vi har hele tiden følt os godt oplyst om, hvad det næste mulige skridt evt. kunne blive. Vi har løbende fået god og ærlig kommunikation fra mægleren om dette og hint, som kan udbedres for små midler. Vi har fx fået konkrete fif til, hvordan fremstillingen af lejligheden kan ændres på en enkel og ikke alt for dyr måde. Det er god service - og en vigtig grund til, at vi anbefaler Danbolig til andre, som skal sælge. Vi synes, vi har fået god, ærlig og saglig feedback. Og venlig feedback, og det er vigtigt, når det er ens private hjem, som skal sættes til salg. Selv med vores lille lejlighed har mæglerens engagement været i top hele vejen igennem. Vi stod i en økonomisk klemme, og dette havde mægleren forståelse for i sin måde at tilrettelægge salgsstrategien. Danbolig Frederiksberg kom op med nogle løsninger, der var skræddersyet til vores behov. Fx har vi haft stor glæde af køberkartoteket hos Danbolig Frederiksberg. Ved at bruge køberkartoteket målrettet og systematisk kunne vi vente med en evt. dyr annoncering i dagbladene til senere - hvilket ikke blev aktuelt, da lejligheden var solgt forinden. På den måde sparede vi mange penge i sagsomkostninger. Vores lejlighed, som var en lav stuelejlighed på Vesterbro, blev solgt på 3. visning, og det er godt gået. Var det en smart penthouse lejlighed med udsigt over byens tage ville det ikke overraske. Men det kræver en dygtig mægler at sælge en lav stuelejlighed på under en måned. Så er man god. Lotte, Tøndergade 24, st. tv. København

 • Solgt

  "Vi har været super glade og tilfredse med vores valg af ejendomsmægler - Danbolig Frederiksberg fik solgt vores ejerlejlighed på Bülowsvej 38A, 1tv. på under 14 dage og til prisen!!! Vores tidligere ejerlejlighed blev også solgt af Danbolig Frederiksberg på rekord tid og til prisen. Allerede den første uge havde vi over 10 fremvisninger og mæglerteamet lagde en stor og dedikeret indsats for at matche den rigtige køber til vores lejlighed. Vi har undervejs i forløbet følt os i absolut trygge, informationsrige og kompetente hænder og der skal især lyde en stor tak og varm til Tina Guldbæk og Kasper Hemmingsen, der altid har holdt os opdateret og vendt tilbage efter hver eneste fremvisning eller telefonopringning. Vi vil klart anbefale andre, der står overfor et salg eller køb af bolig at benytte Danbolig som sparringspartner! " Britt, Bülowsvej 38A

 • Solgt

  Folkvarsvej 15, 2. th

  "Danbolig rykkede hurtigt i hele forløbet. En flot annonce avlede en med det samme en stor efterspørgsel, og godt en uge efter vores annonce var online, var lejligheden solgt uden afslag i prisen. Derudover fik vi også den ønskede overtagelsesdato, som lå hele fem måneder fremme i tiden. Venlig hilsen Sælger af Folkvarsvej 15, 2. th, 2000 Frederiksberg

 • Solgt

  Jakob Dannefærds Vej 2, 2. th

  Vi var fra starten meget trygge ved dén måde, medarbejdere hos Danbolig håndterede vores sag. Det første meget positive indtryk var, at mæglerne hele tiden var til rådighed, og havde meget korte svartider på vores spørgsmål ifm. salget af vores ejerlejlighed. Samtidig fik vi meget hurtig respons fra mægleren efter fremvisningerne, hvor vi fik et troværdigt indtryk af, hvordan stemningen havde været – til den pågældende fremvisning. Derfor havde vi under hele forløbet en god fornemmelse af, hvor vi stod som sælgere. Positivt var det også, at der var flere mæglere på vores sag, hvilket muliggjorde mange fremvisninger på relativ kort tid, hvilket slutteligt førte til et salg efter kun 14 dage – til prisen. Bedste hilsner Tidl. Ejer af Jakob Dannefærds Vej 2, 2.th. Lasse Kalhauge Kramer

 • Solgt

  Jakob Dannefærds Vej 4, 3.

  Martin Magelund Rasmussen siger:
  Vores samarbejde med Kasper Hemmingsen og hans kollegaer i butikken på Gl. Kongevej har fungeret upåklageligt. Fra jeg trådte ind i butikken primo september 2012 var der en god dialog, en tæt opfølgning og vilje til at få salget til at lykkes. Forarbejdet med salgsbudget og formidlingsaftale blev hurtigt udarbejdet og køberdatabase blev aktiveret, så snart vi havde indgået en aftale. Lejligheden blev officielt sat til salg 1. oktober 2012 og 8 dage senere lå der tre underskrevne købskontrakter på prisen - og lidt til for den enes vedkommende - til vores gennemsyn og accept. Det gik langt, langt hurtigere end jeg havde turde håbe på - og så til en pris der matcher det, som vi i 2008 forsøgte at sælge lejligheden til. Der var et hav af fremvisninger i de 8 dage, og det selvom lejligheden aldrig nåede at blive annonceret på andet end nettet. Jeg føler, at vi var med i salgsprocessen hele vejen og at vi løbende fik afstemt forventninger og muligheder. Fleksibiliteten var høj og vi kunne stort set ringe døgnet rundt, hvis vi havde behov herfor. Jeg er imponeret over både tempo og engagement fra Kasper og hans kollegaer og kan varmt anbefale dem til andre sælgere. Bedste hilsener Martin, sælger af Jakob Dannefærds vej 4, 3.

 • Solgt

  Vi har været glade og generelt trygge ved det hele. Vi har været i en sårbar situation, og det har danbolig formået at tackle godt og personligt. danbolig har også udvist forståelse og professionalisme til vores spørgsmål og krav til økonomi og prissætning. Vi vil helt sikkert vælge danbolig igen, hvis vi engang skal sælge igen, især med Tina Guldbæk ved roret, og vi synes, at danbolig er meget dygtige, empatiske og engagerede. Tak for et godt samarbejde. Vi vil med glæde anbefale netop danbolig til andre i vores omgangskreds. Bliv ved med at være så empatiske og redelige, det klæder Jer fantastisk godt :-). Med venlig hilsen Lise og Sune, Istedgade 59.

 • Solgt

  Tina Guldbæk har været en vidunderlig person at handle med igennem hele denne proces. Hun er rolig, vidende og yderst professionel. Jeg har anbefaler to personer allerede, at de bør kontakte Tina, så snart de kommer til at sælge deres lejligheder.

 • Solgt

  Enghavevej 53, st. th.

  Kathrin Lund siger:
  Der er styr på tingene og det giver en stor trykhedsfølelse i den store beslutning der er ved at skulle købe en bolig.

 • Solgt

  Oehlenschlægersgade 10, 2. th.

  "Danbolig udviste ved salget af vores lejlighed stor professionalisme, og vi var gennem hele salgsprocessen helt trygge ved Danboligs håndtering af opgaven, som blev løst gennem dygtigt og målrettet salgsarbejde. Danbolig gav desuden hurtige tilbagemeldinger efter fremvisninger og åbne huse samt løbende information om, hvordan salgsprocessen skred frem. Herudover var det vigtigt for os, at Danbolig lagde stor vægt på selv den mindste detalje i salgsprocessen, og vi har allerede adskillige gange anbefalet familie og venner at bruge Danbolig ved deres næste handel." Majken Rasmussen & Claes Vestergaard, sælgere af Oehlenschlægersgade 10, 2. th.

 • Solgt

  H.C. Ørsteds Vej 14A, 4. th.

  "I et udfordrende boligmarkede oplevede vi danbolig både kompetent og serviceorienterede. Vores Frederiksberg-ejerlejlighed på 4 værelser på H.C. Ørstedsvej, der iøvrigt har været sat til salg for nogle år siden uden held hos anden mægler, blev præsenteret fint og på fornuftig tid og inden for formidlingsaftalen fik vi solgt, så vi nu har realiseret vores næste boligdrøm. Ud over en generel god vejledning og back up fra danbolig kontoret på alle områder, så vil vi meget gerne fremhæve samarbejdet med Laura Høiby i særlig grad. Med sin helt særlige energi og engagement for vores lejlighed og de ting, som har gjort den så dejlig for os, er hun i høj grad årsagen til effektiv formidling og dermed salget." Mikala Rørbech & Bo Damsted, sælgere af H.C. Ørsteds Vej 14 A, 4. th.

 • Solgt

  Jeg har fået en top professionel og engageret behandling og håber at Danbolig vil hjælpe mig til at finde min nye bolig. Helle Wellendorp Vesterbrogade 129, 2. th.

Ingen boliger til salg

Indehavere

 • Nicolai Glad
  Nicolai Glad
  Partner, Ejendomsmægler og Valuar, MDE Tlf.: 2045 1679
  Kontakt
  x

  Nicolai Glad, Partner, Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  Nicolai Glad Tlf.: 2045 1679
  Kontakt
  Jeg har formidlet fast ejendom siden 1989, og bruges jævnligt af domstolene som syn- og skønsmand. Min niche er liebhaver-boliger, men jeg både vurderer og sælger villaer samt ejer- og andelslejligheder. Jeg er medindehaver af 9 danbolig-butikker i København, og sidder til dagligt i butikken i Smallegade. Jeg har boet på Frederiksberg siden 1993, er gift med Tina som også er ejendomsmægler og sammen har vi 4 børn.
 • Mads Roepstorff
  Mads Roepstorff
  Partner, Daglig leder Tlf.: 6161 0111
  Kontakt
  x

  Mads Roepstorff, Partner, Daglig leder

  Mads Roepstorff Tlf.: 6161 0111
  Kontakt
 • Torben Hald
  Torben Hald
  CEO. Ejendomsmægler og Valuar, MDE Tlf.: 3538 1450
  Kontakt
  x

  Torben Hald, CEO. Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  Torben Hald Tlf.: 3538 1450
  Kontakt
  Branchekendskab:20 års branche erfaring, vurderingsmand for Nordeakredit, syn- & skønsmand, medlem af bestyrelsen i Københavns Ejendomsmæglerforening siden 1998, heraf som formand fra 2004 til 2007.
 • Niels Hald
  Niels Hald
  Stifter, Ejendomsmægler og Valuar, MDE Tlf.: 3259 1407
  Kontakt
  x

  Niels Hald, Stifter, Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  Niels Hald Tlf.: 3259 1407
  Kontakt
  Startede selvstændig ejendomsmæglervirksomhed i 1973 på Kastrupvej 25, Amager. Blev medlem af danbolig kæden fra starten i 1989. Jeg var med til at starte Amager Erhvervsråd, hvor jeg har været næstformand i en længere årrække. I dag er jeg medlem af repræsentantskabet for Amager Erhvervsråd, ligesom jeg i mere end 25 år har været lægdommer i Boligretten i København. Jeg er tillige lægdommer i Tårnby Boligret. Har i en årrække været medlem af bestyrelsen i Københavns Ejendomsmæglerforening. I dag er jeg sammen med min søn, Torben Hald, indehaver af 9 danbolig butikker i København og vi er tillige medindehavere af 4 danbolig-butikker i hhv. Ringsted, Roskilde, Korsør og Dianalund. Ejendommæglerfirmaet danbolig Niels Hald er en af de ældste og største ejendomsmæglervirksomheder i Danmark. Jeg har siden 1973 været syns- og skønsmand for domstolene samt vurderingsmand for Folketingets økonomiske sekretariat.

Daglig leder

 • Nicholai La Cour Mathiesen
  Nicholai La Cour Mathiesen
  Daglig leder, Ejendomsmægler, MDE Tlf.: 3110 9300
  Kontakt
  x

  Nicholai La Cour Mathiesen, Daglig leder, Ejendomsmægler, MDE

  Nicholai La Cour Mathiesen Tlf.: 3110 9300
  Kontakt

Medarbejdere

 • Benjamin Stender
  Benjamin Stender
  Salgschef Tlf.: 6122 1715
  Kontakt
  x

  Benjamin Stender, Salgschef

  Benjamin Stender Tlf.: 6122 1715
  Kontakt
 • Daniel Sejrskild
  Daniel Sejrskild
  Salg og Vurdering Tlf.: 2116 6216
  Kontakt
  x

  Daniel Sejrskild, Salg og Vurdering

  Daniel Sejrskild Tlf.: 2116 6216
  Kontakt
 • Morten Nielsen
  Morten Nielsen
  Ejendomsmægler, MDE Tlf.: 6155 8404
  Kontakt
  x

  Morten Nielsen, Ejendomsmægler, MDE

  Morten Nielsen Tlf.: 6155 8404
  Kontakt
 • Thomas Munch
  Thomas Munch
  Salg og Vurdering Tlf.: 6122 3101
  Kontakt
  x

  Thomas Munch, Salg og Vurdering

  Thomas Munch Tlf.: 6122 3101
  Kontakt
 • Kristian Laurits Kristensen
  Kristian Laurits Kristensen
  Salg og Vurdering Tlf.: 6122 7840
  Kontakt
  x

  Kristian Laurits Kristensen, Salg og Vurdering

  Kristian Laurits Kristensen Tlf.: 6122 7840
  Kontakt
 • Kristian Bonnesen
  Kristian Bonnesen
  Salg Tlf.: 3175 8160
  Kontakt
  x

  Kristian Bonnesen, Salg

  Kristian Bonnesen Tlf.: 3175 8160
  Kontakt
 • Nanna Meulengracht
  Nanna Meulengracht
  Salg Tlf.: 3153 4031
  Kontakt
  x

  Nanna Meulengracht, Salg

  Nanna Meulengracht Tlf.: 3153 4031
  Kontakt
 • Camilla Skovby
  Camilla Skovby
  Salg Tlf.: 3134 0531
  Kontakt
  x

  Camilla Skovby, Salg

  Camilla Skovby Tlf.: 3134 0531
  Kontakt
 • Ninna Bech Knudsen
  Ninna Bech Knudsen
  Ejendomsmægler, MDE og vurderingsmægler for Nordea Kredit Tlf.: 4058 1422
  Kontakt
  x

  Ninna Bech Knudsen, Ejendomsmægler, MDE og vurderingsmægler for Nordea Kredit

  Ninna Bech Knudsen Tlf.: 4058 1422
  Kontakt
  Ninna arbejder med prisfastsætning af ejendomme for Nordea Bank og Nordea Kredit ved tillægsbelåning, omlægning af lån, forhåndsvurdering af byggeprojekter og nybyggeri, færdigmelding og godkendelse af ejerskiftesager.
 • Nanna Kjeldsen
  Nanna Kjeldsen
  Salgskoordinator Tlf.: 3378 2500
  Kontakt
  x

  Nanna Kjeldsen, Salgskoordinator

  Nanna Kjeldsen Tlf.: 3378 2500
  Kontakt
 • Maria Bitsch
  Maria Bitsch
  Salgskoordinator Tlf.: 3841 2200
  Kontakt
  x

  Maria Bitsch, Salgskoordinator

  Maria Bitsch Tlf.: 3841 2200
  Kontakt
 • Katrine Enø
  Katrine Enø
  Salgskoordinator Tlf.: 3841 2200
  Kontakt
  x

  Katrine Enø, Salgskoordinator

  Katrine Enø Tlf.: 3841 2200
  Kontakt
 • Benny Nielsen
  Benny Nielsen
  Administrationschef
  Kontakt
  x

  Benny Nielsen, Administrationschef

  Benny Nielsen Kontakt
  Overordnet ansvarlig for økonomi, IT, løn og personale administration for vores 14 butikker i København og Vestsjælland

Vores butikker

Boliger til salg

Ingen boliger til salg