30. marts 2012

Boligerne går til filmen

Selv om der så småt er forårstegn på boligmarkedet efter et efterår og en vinter med køberne i dvale, så er der stadig lange salgstider i forhold til for få år siden. Derfor lancerer danbolig et tiltag, der giver køberne et endnu bedre indtryk af de boliger, de overvejer at købe.

 

Løsningen hedder Bolig Film, som er en præsentation af boligen i lyd og billeder. Uffe Vind fra danbolig siger:

 

”Flotte stillbilleder er stadig en meget væsentlig del af boligpræsentationen på nettet, men en Bolig Film giver en klart bedre rumfornemmelse, og derfor er det meget lettere for køberne at se mulighederne i boligen. For sælgerne betyder det, at købere, som beder om en fremvisning, ikke bare er ude at snuse, men reelt er interesserede i den pågældende bolig. På den måde undgår man at spilde alles tid.”

 

Uffe Vind fortsætter:

 

”Vi fornemmer en mindre afventende holdning hos køberne. Nationalbankdirektør Nils Bernstein har for nylig sagt, at boligpriserne er kommet for langt ned, og den melding er vigtig for at bryde den negative spiral, hvor køberne tror på faldende priser, og dermed næsten gør det til en selvopfyldende profeti.”

 

Han understreger, at boligmarkedet næppe bliver sprudlende i løbet af kort tid. Der skal stadig hårdt arbejde fra mæglerne og realisme omkring salgsprisen hos sælgernes til.

 

”Lanceringen af Bolig Film skal være en del af den kickstart, som boligmarkedet trænger til, og da boligsøgningen i stadigt stigende omfang foregår på nettet, så er det oplagt at sætte alle sejl til her,” siger Uffe Vind fra danbolig.

 

 

Yderligere oplysninger eller kommentarer kan fås ved henvendelse til Uffe Vind på uffe.vind@danbolig.dk, 
mobil 23 305 243 eller fastnet 38 400 410.