Værdier

 

TROVÆRDIG betyder, at vi skal respektere den tillid kunderne viser os. Vi skal gennem at være troværdige levere stabilitet, tryghed og overblik, så både køber og sælger bagefter tænker tilbage på bolighandelen som en rigtig god oplevelse, og gerne vil anbefale os til andre.

 

KOMPETENT betyder, at vi sætter os grundigt ind i hver enkelt boligsag, så vi kan prissætte, sælge og rådgive på den mest optimale og professionelle måde. Vi sørger hele tiden for at opdatere vores faglige viden og deler know-how i hele DanBolig-kæden.

 


DYNAMISK betyder, at vi yder det mest effektive salgsarbejde, og at vi aktivt sørger for at informere og opdatere vores kunder i hele salgsforløbet. Vi skal som kæde være smidige, forandringsvillige og parat til at hjælpe hinanden.

 


EMPATISK betyder, at vi lægger vægt på at  forstå, hvad der rører sig i hovedet og hjerterne hos de mennesker, der køber og sælger boliger. Vi skal have respekt for den situation, der udløser behov for salg eller køb. Hvad enten omstændighederne er lykkelige eller måske lidt mere triste.