Min danbolig er din personlige kontakt til boligmarkedet

Her kan du følge både køb og salg af din bolig. Du får dine egne personlige sider, og ud fra din profil kan danbolig og Nordea hjælpe dig mere målrettet, når du skal sælge eller købe bolig.

 

Opret dig som ny bruger Log ind

Salg af din bolig:

Interaktiv SalgsPlan med interessebarometer

Med danbolig SalgsPlan, kan du altid følge med i salget af din bolig. Ud over at give dig det nødvendige overblik, fungerer danbolig Salgsplan som en interaktiv platform til kommunikation mellem din mægler og dig.

 

Som en del af danbolig SalgsPlan, finder du det elektroniske hjælpeværktøj, Interessebarometeret. Dette redskab giver dig nemt og hurtigt adgang til information vedrørende dit boligsalg. Du kan blandt andet se, hvor mange der har været inde og kigge på boligen på nettet, og hvor mange der har bestilt salgsopstilling.

 

danbolig SalgsPlan er udviklet for at give dig den bedst mulige oplevelse når du sælger din bolig gennem os.

Salg af din bolig:

Anbefaler ting du selv kan gøre for at styrke dit salg

En god tommelfingerregel er, at kigge sig om i boligen med køberens øjne og spørge: ”Ville jeg selv købe denne bolig?” Hvis svaret er et klart ja, så er du på rette vej.

 

Der kan alligevel være plads til forbedring. For eksempel kan et godt førstehåndsindtryk være altafgørende. Her er nogle forslag, som vi i danbolig har erfaret giver køber et godt indtryk: Nyklippet græsplæne og hæk, pænt og rent badeværelse, ingen opvask på køkkenbordet og rent komfur, udluftet bolig og eventuelt en buket friske blomster virker indbydende.

 

Det kan derimod normalt ikke betale sig at lave omfattende forbedringer på boligen. Spørg din ejendomsmægler, hvad du med fordel kan gøre for at gøre din bolig efterspurgt.

Køb af ny bolig:

Sådan køber du din drømmebolig

Ved at oprette dig som køber, hjælper du os med at finde dit nye hjem. På Min danbolig kan du lave en søgeprofil, der kendetegner den perfekte bolig for dig. Så giver vi dig direkte besked, når vi får netop din drømmebolig til salg.

 

Vi ved at boligkøb er en stor beslutning for dig og din familie. Derfor fokuserer vi på dine behov og giver dig personlig rådgivning gennem hele processen.